Alla inlägg under oktober 2008

Av Nina - 15 oktober 2008 22:00

En kompis till mig har vunnit en husvagn som ställdes ut på EuroPride i sommar...han tävlade och vann och nu ska den upp till NORRLAND! Jag har fått äran att köra upp den och jag ser fram emot det. Det blir spännande...QX som lottade ut den, kommer med den till Arlanda från Arboga och hyrbil med. Jag kommer att vänta tills vinnaren kommer föra tt vi flyger olika plan för att han arbetar så sen kör vi igång vår trip till Norrland med regnbågeshusvagns LER

Av Nina - 12 oktober 2008 23:50

Av Nina - 12 oktober 2008 14:58

Nu var det fest igen....lördagar är roliga, träffa vänner, prata, umgås och bara ha kul tillsammans. Den här helg har inte hänt nåt konstigt direkt, allt är på plats....som telefon, simkort ;-), visa kort är i ordning.


Men Piteå är så litet, man träffar alla möjliga människor...typ dem man har varit ihop med...näää det kändes lite konstigt att se dem på ett och samma ställe...pyha. jag var skärpt igår kväll, hade läge verkligen under kontroll.


Nästan alla stanande till slutet. VI hade medlemsfest...vi som tränar på Stepin och vi var kanske cirka 60 stycken på middag...snygga, vältränade , glada och rolig människor! God mat, underhållning och klart lekar och tävlingar. Jag vann en stor ryggsäck, jättefin...hade tänkt köpa en sån men nu fick man en sån. Tävligen var rolig: ta gelehallon, slicka av sockret på den stoppa lite försiktigt i näsan och skjut allt du bara kan, den som lyckas skjuta gelehallon längst är vinnare! Det blir kladdigt i näsan så man måste tvätta den sen och....plocka gelehallon från golvet med papper och kasta i sopor hihihi....jag höll på att skratta och alla andra...skitskoj att se vuxna människor hålla på med såna lekar!


Kvällen var slut och jag drog hem...själv och det kändes helt bra! Jag sov riktigt gott och länge! Men nu är det dags att fara och arbeta lite grann!


puss och kram Sverige!

Av Nina - 2 oktober 2008 13:27

Av Nina - 2 oktober 2008 10:43

1.om din telefon är trasig och du är på fest...försök inte låna andras och stoppa ditt sim kort i andras telefon...för att när du har intagit drycker med C2H5OH alltså alkohol så går inte allt som man vill, till slut hamnar ditt simkort i fickan och sen ramlar ut någon annan stans.....och där har du ju sparat 250 telefonnummer...tänk på alla nya vänner och "babes" du har fått nummer till...FUCK, allt är borta nu. Hmmm varför? är det mening att det skulle bli så...


2. Kort...som Visakort som man använder mycket, stoppa inte i byxfickor...det kan gå sönder...som mitt kort har gjort i helgen, eller handla inte förmånga drinkar i baren för att kortet går het och kan bli övertraserad hahaha...jaja men klart ska man köpa drinkar..särskilt om man ska bjuda nån snygging! ;-)


3. Försök ha koll på saker och ting, för mycket alkohol gör att man blir lite förvirrad och alldeles för go...vill kramas och prata med folk men man ska göra det med måtta annars tror folk att du ....ja vad som helst de kan tro.


4. ha koll var du bor om du befinner dig  och vart du bor särskilt im du är i en annan stad...vilket hotell eller adress. Se till att du har telefon nummer och att telefon fungerar (vad frustrerande det var utan telefon)


5. om du far på förfest och är lite full så är det ingen ide att försöka komma ihåg vad folk heter....

börja inte diskutera politik eller om man ska äta veganmat eller vanlig mat

går du på toa se till att allt ser bra ut efter dig och att det är rent.

Råkade du spilla eller nåt, torka.

Somna inte borta hos nån du är första gång...eller drick med måtta så  du  kan ta dig därifrån.

Tacka värdinna/värd för festen


6. Efter festen försök ta dig hem om du inte fått nån dejt du kan förk¨laj hem med eller kanske dejten vill hälsa på dig istället.


7.Ät lite mat innan du lägger dig.


8. Drick vatten....och en alvedon kan också hjälpa om du har huvudvärk.




Ovido - Quiz & Flashcards